Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

Județul Brașov

Brașov County

Un weekend în județul Brașov!

Județul Brașov este unul dintre cele mai frumoase şi bogate județe din România atunci când vine vorba de atracții şi obiective turistice. O vizită în acestă zonă a țării noastre ar fi păcat să o irosim în câteva ore fugare şi să nu o explorăm la maxim. Aici ne putem desfăta simțurile şi privirile cu cele mai atractive frumuseți ale naturii, în înălțimile munților, ne putem plimba prin orașe medievale cu un farmec aparte, avem stațiuni montane pentru împătimiții de sporturi în sezonul rece şi chiar obiective atractive mai puțin neobișnuite cum sunt cele de la Racoș.

Ce poți vizita într-un sfârșit de săptămână în județul Brașov?

Dacă tot ai ajuns aici, iată o listă cu principele obiective turistice realizată pentru orice turist pentru a nu mai fi nevoit să piardă timpul:

Orașul Brașov:

Municipiul de reședință al acestu județ, cu același nume ne poate purta prin centrul său vechi într-o vizită la Biserică Neagră din Piața Sfatului, cunoscută ca fiind una dintre cele mai mari edifici gotice din țara noastră, devenită cu timpul simbolul acestui loc. Tot aici pentru a reîntregi plimbarea alături de istorie puteţi vizita Bastionul Țesătorilor, Poarta Ecaterinei, Turnul Negru şi Poarta Șchei.

Muntele Tâmpa:

Este locul care oferă cea mai frumoasă panoramică a acestui loc. Este o rezervație naturală care oferă o adevărată aventură prin traseele care fac legătură între platoul muntelui şi orașul de jos. Petru a vă delecta cu o parte din istoria locului, la o altitudine de peste 900 de metri este recomandat să nu ratați acest loc. Aici găsiți ruine care atestă urmele istoriei din secolul al-XIII-lea a unei vechi cetăți Braşovia.

Castelul Bran:

Unul dintre cele mai frumoase castele din țara noastră, își găsește locul în acest județ. Puteți pleca într-o vizită în acest loc în căutarea urmelor celui mai cunoscut mit din țara noastră şi anume mitul lui Dracula. Astăzi castelul găzduiește o minunată expoziție a familiei Habsburg şi puteţi admira coroana şi pumnalul de argint al regelui Ferdinand.

Cetatea Râșnov:

Cetatea Râșnov este în prezent una dintre cele mai bine păstrate fortificații din țara noastră. Aici puteţi vizita turnurile şi cele două capele construite în secolul al-XIV-lea. Iar dacă nu sunteţi presați de timp şi traseul vă permite vă puteţi abate într-o vizită şi la singurul parc tematic din România cu dinozauri care se află, tot aici la Râșnov.

Cetatea Făgărașului:

Frumoasa cetate, înconjurată de ape cu lebede, vă așteaptă să îi treceți pragul pentru a vă introduce într-o frumoasă expoziție a Țării Făgărașului. Un tur al acestei cetăți vă va face să vă pierdeți în vechile vremuri prin diferite tuneluri şi pivnițe oarecum misterioase.

Cetatea de la Rupea:

Intrată de curând în circuitul turistic, astăzi vă oferă posibilitatea de a vizita locul care a servit ca loc de refugiu şi apărare în perioada regelui Carol şi unul dintre cele mai importante centre comerciale ale breslelor din secolul al-XV-lea. Principalele obiective turistice din acestă cetate sunt turnurile şi vechea fântână care datează din 1613.

Canionul 7 Scări:

Este cel mai spectaculos defileu de calcar săpat printre munți. Pe o lungime de 160 de metri puteţi admira cele mai frumoase cascade datorate creșterii debitului apei. Dacă urmați marcajele amenajate în această zonă puteţi admira pitoreştile locuri ale vârfului Piatra Mică, Peștera de Gheață şi Prăpastia Urșilor.

Dacă tot v-am convins să fiți turist pentru câteva zile în județul Brașov cu siguranță veţi fi foarte mulțumiți şi de ofertele de cazare existente în aceste zone.

Redactor articol: Erdo Ana-Maria

[ads-post]

Alte atracții turistice în județul Brașov:

Booking.com

Județul Brașov este unul dintre cele mai frumoase şi bogate județe din România atunci când vine vorba de atracții şi obiective turistice.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!




[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget