Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

Stațiunea Sovata - o adevărată oază de relaxare

Stațiunea Sovata pe iarna și vara.Lacul Ursu vizualizat de sus.
Stațiunea Sovata vizualizata de sus; cu drona.
Distracție în parcul de aventură de lângă Lacul Tivoli.
Mocănița din Sovata, tren, transport și caracter.
Alte atracții și obiective turistice în Stațiunea Sovata și împrejurimi.

Pârtii de ski și jocuri de iarnă Sovata.

Stațiunea Sovata este alegerea perfectă pentru a petrece un weekend indiferent de sezon

Inclusă în majoritatea blogurilor şi site-urilor cu informații turistice online, Sovata va rămâne în continuare una dintre cele mai căutate zone de agrement și relaxare din țara noastră. Situată în județul Mureș, la o distanţă de aproximativ 70 de kilometri de reședința de județului Târgu Mureș, stațiunea Sovata este alegerea perfectă pentru a petrece un weekend sau câteva zile într-o oază de liniște şi relaxare indiferent de sezon.

Stațiunea Sovata este renumită pentru tratarea problemelor de sănătate

Recunoscută ca atracție turistică pentru lacurile sale cu ape minerale cloruro-sodice cu efecte binefăcătoare, această stațiune balneară oferă turiștilor posibilitatea de tratament pentru diferite afecțiuni şi nu numai atât. Bazele de tratament ale hotelurilor şi cea de lângă Lacul Ursul, oferă diferite pachete de tratament pentru afecțiuni ginecologice, cardiologice, digestive şi ale sistemului nervos. Dacă vă sperie ideea de a fi în impas în alegerea tratamentului potrivit, nu trebuie să vă faceți probleme deoarece un medic vă va ajuta şi vă va îndrepta spre alegerea potrivită.

Ce altceva mai putem face la Sovata?

Activitatea nu se limitează doar la ședințe de kinetoterapie, hidroterapie, gimnastică medicală, saună şi împachetări cu nămol după cum se așteaptă orice turist al unei stațiuni balneare. Spre marea noastră surprindere ne putem distra în parcul de aventură de lângă Lacul Tivoli, sau chiar ne putem aventura în drumeții pe traseele amenajate în jurul lacurilor. Până la Muntele de Sare, putem parcurge traseul Sovata - Câmpul Cetății cu mocănița, ne putem relaxa prin plimbări cu barca sau chiar putem face cu trenulețul turul stațiunii.

Dacă va hotărâți să petreceți câteva zile şi să scăpați de caniculă, în această stațiune ar fi indicat să țineți cont de faptul că verile sunt răcoroase, temperatura medie fiind de 19 grade Celsius, iar în cazul în care ajungeți pe timpul iernii ar fi păcat să ratați o zi de schi sau chiar de snowboarding la câțiva kilometri de stațiune. Indiferent de perioada aleasă cazarea nu este o problemă.

Pe blogul nostru găsiți cele mai avantajoase oferte, de la hoteluri de 4 stele la pensiuni de lux la preţuri avantajoase în funcție de bugetul de care dispuneți.


Redactor articol: Erdo Ana-Maria

[ads-post]

Alte atracții și obiective turistice în Stațiunea Sovata și împrejurimi:

Booking.com

Stațiunea Sovata este recunoscută ca atracție turistică pentru lacurile sale cu ape minerale cloruro-sodice cu efecte binefăcătoare.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!




[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget