Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

Insula Ovidiu, inedit în România

lacul Siutghiol

Insula Ovidiu, o oază de relaxare inedită în România

Dacă v-ați săturat de zgomotul şi agitația care este pe litoral în perioada sezonului estival, micul nostru ghid turistic online vine cu o soluție pentru dumneavoastră. Insula Ovidiu, la o distanţă de 5 kilometri de stațiunea Mamaia, situată pe Lacul Siutghiol este locul ideal de relaxare pentru întreaga familie. Potrivit unei legende, această insulă poartă de numele poetului Publius Ovidius Naso, care se retrăgea aici, acest loc oferindu-i spațiul şi mediul propice pentru a scrie versuri.

Pe Insula Ovidiu te poți ascunde de toată agitația din jur, indiferent că ai nevoie de câteva ore de relaxare sau chiar de câteva zile.

Cum ajungem pe insula Ovidiu?

Pentru a ajunge în acest loc minunat, accesul se face cu vaporașul Ovidius sau cu barca, timp în care se poate admira minunatul peisaj ce devine odată cu zborul pescărușilor un adevărat traseul spre libertate. Odată ajunși nu doar putem admira frumusețea naturală a locului, ba chiar ne putem delecta gusturile cu o răcoritoare pe una dintre terase deschise sau la restaurantul rustic. Pentru cei mici există un spațiu de joacă, iar marea încântare care îi va surprinde cu siguranță este micro – rezervația de păsări.

Insula Ovidiu, rămâne de cu seamă, una dintre cele mai frumoase şi liniștitoare atracții turistice ale litoralului nostru, indiferent că ne dorim câteva momente petrecute cu noi înșine, cu prietenii sau cu familia, într-un cadru restrâns unde te poți refugia cucerit de o altă trecere a timpului şi adevărata liniște naturală.

Video superb realizat pe insula Ovidiu


[ads-post]

Cele mai bune oferte de cazare pe insula Ovidiu, sejur 3 nopți

În cazul în care doriți să prelungiți șederea aici, o puteţi face cazându-vă la una dintre micuțele căsuțe rustice amenajate special pentru turiști, totuși alături de partenerul nostru Booking.com, vă punem la dispoziție cele mai avantajoase oferte de cazare din zonă. De la cele mai ieftine sau printre cele de lux, după buzunarul fiecăruia, încercați cu încredere ofertele de cazare pe care le oferim. Motorul nostru face căutări printre sutele de oferte în orice zonă doriți, apoi le prezintă cu poze, impresii și note de la vizitatori.

Booking.com Redactor articol: Erdo Ana-Maria, verificat și publicat de Florin Stan (administrator blog), © Toate drepturile sunt rezervate autorilor.
Surse foto: turistderomania.com.
Surse video: YouTube - Kortav. Mulțumim realizatorilor acestor superbe fotografii și videoclipuri. Respectăm drepturile de autor. Dacă doriți eliminarea acestora, vă rugăm să ne contactați aici sau citiți aici regulamentul pentru adăugarea linkului către autor. Vă mulțumim!

Pe Insula Ovidiu te poți ascunde de toată agitația din jur, indiferent că ai nevoie de câteva ore de relaxare sau chiar de câteva zile.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!




[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget