Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

Grădina Zoologică din Târgu Mureș

Orar, hartă și program Grădina Zoologică din Târgu Mureș Zoo

Grădina Zoologică din Târgu Mureș este cea mai mare grădină zoologică din România

Una dintre principalele zone de agrement şi relaxare pe care orașul Târgu Mureș le pune la dispoziția turiștilor cât şi locuitorilor este grădina zoologică, considerată şi cea mai mare grădină zoologică din țara noastră. Devenită o atracție turistică, nu doar pentru cei mici, acest obiectiv a fost inclus în aproape toate ghidurile turistice disponibile mai ales în mediul virtual. În anul 2007 prin demararea unui proiect de modernizare a grădinii zoologice suprafața acesteia a fost mărită la 40 de hectare fiind astfel denumită; -cea mai mare grădină zoologică din țara noastră.

Intrare la Grădina Zoologică din Târgu Mureș. Sursă foto autoboca.ro. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.

Înființată undeva prin anul 1960 și având o suprafață inițială de 600 – 700 metri pătrați, adăpostind un număr redus de animale (mai exact 10), la deschiderea oficială a porților de-a lungul anilor; prin interesul acordat şi amenajările suferite; astăzi adăpostește pe întreaga sa suprafață, un număr de 500 de animale din 80 de specii diferite. Nu doar din fauna locală cât şi din cea exotică.
Fotografii la Gradina Zoologica din Targu Mures
Foto Grădina Zoologică din Târgu Mureș. Sursă foto zooinstitutes.com. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.

Grădina zoologică este situată pe Platoul Corneşti, deasupra orașului

Ochiul vizitatorului este furat de minunata priveliște a pădurii frumos amenajată ca zonă de agrement şi relaxare. Minunatul parc amenajat la intrare cuprinde terenuri de badminton, zone pentru picnic, tiroliană pentru copii, pistă special amenajată cu marcaje pentru alergat, cât şi un trenuleț pentru transportul din parcarea amenajată până la intrarea în grădina zoologică.

Trenulețul Platoul Cornești din Târgu Mureș.
Trenuleț pe Platoul Corneşti din Târgu Mureș. Sursă foto tirgumureseanul.ro. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.
Aici vă puteţi delecta prin explorarea celor cinci sectoare amenajate în spații îngrădite şi a unei rezervații unde puteţi admira animale începând de la lame, struți, canguri, berze, crocodili, urși, maimuțe, șerpi, aligatori până la tigri, pisici sălbatice şi elefanți. Programul de vizitare al grădinii este zilnic între orele 9:00 şi 19:00.

[ads-post]

Alte atracții și obiective turistice în Târgu Mureș:

Distanța este calculată de lângă Grădina Zoologică din Târgu Mureș și deține aproximativ toate obiectivele turistice din orașul Târgu Mureș. Vă rugăm citiți aici termenii și condițiile, manualul de utilizare al calculării și sincronizării distanțelor.

Oferte de cazare în Târgu Mureș

Alături de partenerul nostru Booking.com, mai jos vă punem la dispoziție cele mai avantajoase oferte de cazare din zonă pentru un sejur de 2 nopți. De la cele mai ieftine sau printre cele de lux, după buzunarul fiecăruia, încercați cu încredere ofertele de cazare pe care le oferim. Motorul nostru face căutări printre sutele de oferte în orice zonă căutată, apoi le prezentăm cu poze, impresii și note de la vizitatori.

Booking.com
Redactor articol: Erdo Ana-Maria, verificat și publicat de Florin Stan (administrator blog), © Toate drepturile sunt rezervate autorilor. Copierea articolelor este permisă în proporție de 60% cu link dofollow către sursa oficială.
Surse foto: usidesemineu.ro, restul sunt evidențiate explicit cu link sub imagini.
Surse video: N/A. Mulțumim realizatorilor acestor superbe fotografii și videoclipuri. Respectăm drepturile de autor. Dacă doriți eliminarea acestora, vă rugăm să ne contactați aici sau citiți aici regulamentul pentru adăugarea linkului către autor. Vă mulțumim!

Grădina Zoologică din Târgu Mureș este cea mai mare grădină zoologică din România. Situată pe Platoul Corneşti, deasupra orașului...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!




[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget