Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

Băile Călacea - O oază de sănătate

Călacea, Timiș
Turismul românesc oferă o multitudine de posibilități de relaxare, oferind o gamă largă de servicii în funcție de preferințe. Nu există zonă turistică, care să nu fie unică şi să nu atragă priviri şi bună dispoziție.

Dacă ajungeți în Câmpia Banatului ar fi păcat să nu vă rupeți din întreaga activitate sau din traseul pe care îl urmați şi să nu vizitați Băile Călacea. Stațiunea Băile Călacea este situată la o distanţă de 20 de kilometri de Timișoara şi aproximativ 37 de kilometri de Arad.

Recunoscută pentru apele termale care au o putere benefică şi miraculoasă asupra sănătății, prin baza de tratament unde se poate beneficia de fizioterapie, împachetări cu nămol, masaj, băi cu lumină, kinetoterapie, terapie laser şi băi cu apă termală, aveți la dispoziție o întreagă stațiune, care se întinde pe o suprafață de 15 hectare, oferind şi un spațiu special amenajat pentru agrement şi relaxare. Aici vă puteţi bucura de o pădure de salcâmi, un lac cu nuferi albi şi rațe sălbatice, o grădină zoologică amenajată în mijlocul stațiunii, un spațiu special amenajat pentru cerbi şi căprioare şi un parc cu arbori seculari.

O altă atracție a acestei stațiuni este de asemenea ștrandul de dimensiuni olimpice, a cărui amenajare cuprinde şi o bază sportivă cu terenuri de fotbal, tenis şi spații de joacă pentru copii. Stațiunea dispune de 250 de locuri dintre care 100 de locuri amenajate în căsuțe de camping.

La aproximativ 5 kilometri de acest minunat domeniu, în comuna Satchinez, vă puteţi bucura de liniște şi natură în Mica Deltă a Banatului unde puteţi admira o rezervație de egrete albe. Pentru a fi întreținută atmosfera vacanței, ocazional şi la cererea turiștilor se pot organiza excursii la rezervația de la Satchinez, Timișoara, Recaș sau Lugoj.

Motorul nostru de căutare vă poate ajuta sa găsiți un loc de cazare dintre multitudinea de oferte care există in zonă. Mai ieftin sau mai scump, după buzunarul fiecăruia noi sincronizăm și comparăm aproape toate locurile, apoi vi le prezentăm cu imagini și descrieri. Încercați, nimic nu costă!

Redactor articol:

Recunoscută pentru apele termale care au o putere benefică şi miraculoasă asupra sănătății, prin baza de tratament unde se poate beneficia de fizioterapie, împachetări cu nămol, masaj, băi cu lumină, kinetoterapie...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!




[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget