Nu ați găsit obiectivul căutat pe ghidul nostru? Ați călătorit în orice zonă turistică din România și ați observat ceva frumos? Dețineți un obiectiv turistic în orice zonă din România și vreți să îl faceți cunoscut? Spuneți-ne și nouă. Lăsați-ne să ne minunăm și noi de frumusețile României! Folosiți adresa de email din 'Contact' pentru a ne trimite descrieri și fotografii.

Mystic House Sighișoara

Fotografii și povesti de groaza ce bântuie Mystic House din Sighișoara.

Dacă ajungeți în Sighișoara, ar fi păcat să nu vă aventurați în aflarea cele mai cunoscute povești de dragoste care a îngrozit perioada secolului al XV-lea. Conform unei legende locale, mansarda casei este şi astăzi bântuită de spiritele a doi tineri îndrăgostiți.

Mystic House, strania poveste a celor doi îndrăgostiți Hilde și Johan

În Piața Cetății, unde în acele vremuri trăiau doar oamenii de vază ai burgului își avea locuința tânărul Johan, unul dintre cei mai iscusiți şi recunoscuți breslari ai vremii. Îndrăgostit nebunește de o tânără domniță, acesta sfârșește prin aș pune capăt zilelor în mansarda casei sale. Tatăl Hildei, frânghierul orașului se opune acestei mari iubiri dintre cei doi tineri, acuzându-l în nenumărate rânduri de furt pe tânărul Johan, surprinzându-l pe acesta în vizită la tânăra fată.

The strange story of the two lovers Hilde and Johan.
Strania poveste a celor doi îndrăgostiți Hilde și Johan. Sursa foto facebook.com/MysticHouseSighisoara. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.
Dezamăgit de numeroasele acuzații ale frânghierului şi de faptul că acesta continuă să se opună iubirii sale cu Hilde, hotărăște ca într-o seară la apusul soarelui să își pună capăt zilelor. La auzul acestor vorbe şi îngrozită de fapta nesăbuite a tânărului iubit, Hilde aleargă cu sufletul la gură să se convingă de acest lucru. Din acea zi, nimeni nu a mai văzut-o pe tânăra fată în oraș.

Spiritele celor doi îndrăgostiți bântuie și în prezent mansarda casei Mystic House din Sighișoara

Astăzi în nopțile senine şi uneori în timpul zilei, din mansarda casei se aud strigăte necunoscute. Vă puteţi aventura în aflarea celei mai înfricoșătoare povești în fiecare zi între orele 10 şi 22 . Accesul în interiorul mansardei se face individual sau în grupuri de maxim 4 persoane.

👉 Nu este recomandat accesul copiilor cu vârstă sub 7 ani şi persoanelor care suferă de afecțiuni cardiace

Fotografii și povesti de groaza ce bântuie Mystic House din Sighișoara.
Sursa foto facebook.com/MysticHouseSighisoara. ©Toate drepturile sunt rezervate autorului.

Alte atracții și obiective turistice în împrejurimile Mystic House din Sighișoara

Bineînțeles dacă ajungeți în Sighișoara pentru a viziona acest obiectiv turistic, ar fi păcat să nu vă aventurați pentru a vizita și alte obiective turistice în acest minunat oraș medieval. Aici ve-ți găsi o descriere a Sighișoarei cât și majoritatea obiectivelor turistice din acest oraș.

[ads-post]

Oferte de cazare în Sighișoara

Fie că veniți în Sighișoara pentru o zi, două sau mai mult, alături de partenerul nostru Booking.com, vă punem la dispoziție cele mai avantajoase oferte de cazare din zonă. De la cele mai ieftine sau printre cele de lux, după buzunarul fiecăruia, încercați cu încredere ofertele de cazare pe care le oferim. Motorul nostru face căutări printre sutele de oferte în Sighișoara, apoi le prezentăm cu poze, impresii și note de la vizitatori.

Booking.com Redactor articol: Erdo Ana-Maria, verificat și publicat de Florin Stan (administrator blog), © Toate drepturile sunt rezervate autorilor. Informațiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odată cu trecerea timpului. Copierea articolelor este permisă în proporție de 60% cu link dofollow către sursa oficială, având pretenția de a fi anunțați despre locul unde este adăugat conținutul.
Surse foto: facebook.com/MysticHouseSighisoara.
Surse video: N/A. Mulțumim realizatorilor acestor superbe fotografii și videoclipuri. Respectăm drepturile de autor. Dacă doriți eliminarea acestora, vă rugăm să ne contactați aici sau citiți aici regulamentul pentru adăugarea linkului către autor. Vă mulțumim!

Conform unei legende locale, mansarda casei este şi astăzi bântuită de spiritele a doi tineri îndrăgostiți. Astăzi în nopțile senine şi uneori în timpul zilei, din mansarda casei se aud strigăte necunoscute.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să abordați un limbaj decent. Comentariile de tip împrumuturi online, credite, jocuri, etc... vor fi eliminate de către administratori. Vă mulțumim!




[facebook][blogger]

Autor România online - Tourism in Romania

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline}

Turism în România

{facebook#https://www.facebook.com/informatiituristice} {twitter#https://twitter.com/TRomaniaonline} {google-plus#https://plus.google.com/116705687921257438209}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget